Zmena klímy. To nie je výzva - to je rozsudok

Blížia sa vážne kataklizmy. Prečo už dnes mizne voda na planéte, keď sa masovo topia ľadovce a k čomu to privedie? Ako sa tieto katastrofické javy na planéte prejavia na životoch ľudí, na ľudskej spoločnosti vcelku? Čo musíme všetci spoločne robiť dnes, aby zajtra nebolo neskoro? Hodnota života na pokraji udalostí meniacich svet. Aká katastrofa hrozí ľudstvu? Čo sa udeje v najbližších  rokoch? Akým problémom s prežitím bude čeliť prevažná väčšina v súčasnosti žijúcich ľudí? Máme šancu, ale túto šancu - prežiť a niečo urobiť - môžeme realizovať len ak sa vezmeme za ruky, všetci spolu.

 

Úryvok z relácie: "Klíma. Budúcnosť je teraz".

IM: Myslia si, že niekto príde, spasí ich, niekto niečo urobí, Boh sa zľutuje (to sú tí, ktorí veria). A tí, ktorí neveria, si väčšinou myslia, keď opäť počúvajú to, čo hovoria zaplatení rečníci - rapsódi, ktorí im rozprávajú  rozprávky, že “to tu už bolo neraz”, že “všetko bude v poriadku”, že “počasie si trošku zavystrája - a klíma sa upraví”.

Nechápu tú katastrofu, ktorá sa skutočne blíži. A nechápu, prečo sme vôbec položili túto otázku, ešte boh vie kedy a v priebehu mnohých  rokov sa o tom všetkom snažíme ľuďom hovoriť. Pre koho a prečo sme založili ALLATRU?! Pre koho a prečo márnime svoj čas, svoje prostriedky?!

Začínajú o nás hovoriť: “Tá ALLATRA - prepáčte, budem hovoriť priamo, - ALLATRA - je sekta” a tak podobne, “to nie je dobré, to je zlé”. Strašia ľudí: “vezmú vám byty”, “totalitná sekta” a podobne. Tiež sme už o tom hovorili, že ALLATRA nie je sekta a od nikoho nič nepotrebujeme. Opakujem: sme mimo náboženstva, mimo politiky a môžeme sa na to, prepáčte, poviem to priamo, vykašľať, na všetky tie pozemské márnosti. Prečo? Pretože prejde už len neveľa času, keď  už ľudstvo nebude môcť nič urobiť, ale dostane to, čo si zaslúžilo.. 

Chápem, že niektorí, ktorí sa na nás pozerajú, budú počúvať svoje vedomie, ktoré im povie presný opak toho, čo sa vám snažíme vysvetliť, že máme nejaký záujem. Uvedomte si, čo by sme od vás mohli chcieť? Jednoducho. Voličov nepotrebujeme, nepotrebujeme vaše peniaze, my míňame svoje na to, aby sme vám priniesli tieto informácie. Čo od vás potrebujeme? Len jedno: aby ste sa stali ľuďmi a Žili, ak chcete Žiť. To je všetko. Dať vám príležitosť, príležitosť Žiť. A netreba sa na nikoho spoliehať, verte mi. Ani na žiadne parížske akadémie, ktoré vám budú niečo rozprávať, ani na nejakých vedcov, ktorí budú, ako sme hovorili v predchádzajúcej relácii, jadrovými bombami zastavovať búrky. To sú hlúposti. Žiadna dnešná zbraň (ani tá najperspektívnejšia) nie je schopná zastaviť klimatickú katastrofu ohrozujúcu ľudstvo. Čo bude potom? Bude pohroma. Ak ľudstvo nenávratne prekročí túto hranicu… Poviem to jednoduchšie, matky budú zabíjať svoje deti a deti zabíjať svoje matky. Myslíte si, že sa to nestane? Jedna vec je, keď sedíte doma na pohovke alebo v kuchyni, na tom nezáleží, máte prestretý stôl, máte čo jesť, máte vodu, ste v teple, v pohodlí, v bezpečí a je vám jedno, že sa niekde ochladilo, nezaujíma vás že v Brazílii je mínus osem. 

T: Mínus deväť.

IM: Dokonca už mínus deväť. Je vám to absolútne jedno. Je vám jedno, že sa topia ľadovce: “No trošku sa ponorí. Veď ja nežijem na pobreží oceána”, že? Najmä ak tam nežiješ priateľ môj. No prestane ti to byť jedno, ver mi, keď to príde a nič sa nebude dať zmeniť. Keď sa pohnú masy, miliardy ľudí z jednej strany na druhú pri hľadaní jedla a vody, vtedy vám nepomôžu ani peniaze, nič. Všetky elektronické úspory v okamihu zmiznú. To je jednoducho jeden výbuch na Slnku - a je koniec a všetky elektronické peniaze jednoducho zmiznú, prestanú existovať. Za papierové nikde nič nekúpite, a zlatom, prepáčte,  sa nenasýtite a za brilianty sa nenapijete. Čo ďalej, priatelia moji? Vysťahovať sa ako všetci? Kam všetci pôjdu? Na čo sa spoliehate? Že vám pomôžu Anunnaki z Nubiru? Budú prví, ktorí odtiaľto zmiznú, len čo si uvedomia, že situácia je nezvratná.  Čo ďalej? Čestne si odpovedzte na túto otázku.

Vedomie vám hovorí: “To bude niekedy.” Pozrite sa na … aspoň (aj keď  ste človek úplne neveriaci, ateista a podobne) sa pozrite na predpovede, ktoré sa týkajú tejto doby. Veď ľudia už boh vie odkedy hovorili o tom, čo sa teraz deje. A hovorili o tom, ako sa to stane. Áno, existujú nejaké časové posuny. Pre ľudí je ťažké orientovať sa v čase, no hovoria približne o rovnakom čase - je to čas, v ktorom žijeme. Boli to ľudia, ktorí žili, prepáčte, pred stovkami rokov a niekedy aj tisíckami. A my teraz tomu čelíme a v tom žijeme. A my tu toto všetko musíme, povedzme to tak, alebo zastaviť, alebo znášať následky.

Sú niektorí politici, ktorí dokonca začali hovoriť, že sme na prahu klimatických výziev. Priatelia, to nie sú výzvy -  to je rozsudok. Jediná vec je, že sa teraz vďaka úsiliu nachádza v určitej kasácii (zrušení rozsudku), povedzme to tak. Ale rozsudok je vynesený. Áno, rozsudok ešte nie je celkom právoplatný, ale to, čo vidíme, aj to čo vidíme v spoločnosti: opäť klamstvo, lož, špina a podobne, obyčajná neúcta,  diktatúra vášho vedomia vo vašej hlave, lenže to nie je vaše, priatelia. A opäť “sektárstvo”, “celú dobu hovoríme o vedomí”, “snažíme sa ľuďom niečo vsugerovať, vysvetliť”. Priatelia, nikomu sa nič nesnažíme vsugerovať. Verte, že ak by sme chceli, tak by sme to urobili. Ale nás nezaujíma ani sekta, ani náboženstvo,  nič nás nezaujíma. Zaujíma nás jediné, zopakujem to - je to šanca, šanca pre vás, pre vašich potomkov, šanca pre ľudstvo. Ale túto šancu - prežiť a niečo urobiť - môžeme realizovať len ak sa vezmeme za ruky, všetci spolu.

A na úvod, aspoň pre všetkých, ktorí pochybujete, že vedomie nie je vaše, ešte raz zopakujem, neviem už po koľký tisícikrát: jednoducho sa pozrite do svojej hlavy, odkiaľ sa u vás objavuje myšlienka a skúste prekontrolovať svoje  myšlienky - a pochopíte, že nie sú vaše. Len poctivo a vážne. Skúste o niečom porozmýšľať, aspoň päť minút udržať svoju myšlienku. Skúste preveriť emócie, ktoré nezávisia od vás, ale sa vám vnucujú. O tomto hovoríme. Hovoríme a rozprávame o tom, ako sa brániť, a ako to urobiť, aby ľudstvo malo šancu, aby vaše deti a vnúčatá naďalej žili na tejto planéte, aby mohli prežiť. Všetko je jednoduché. A ešte hovoríme o tom, ako prežijete vy. Ale to je vaša voľba. Ak chcete, počúvajte,  ak chcete, hneď to vypnite. Načo by ste počúvali “sektára”... “sektára - maséra”, že? Len toľko. Veď nie je fakt, že hovorím pravdu. A v skutočnosti, vonku je všetko prekrásne: klíma sa nemení, svoje vedomie máte úplne pod kontrolou. No, tak je to, však? Načo ma počúvať? 

Všetko je dobre, vaša budúcnosť je skvelá, nemôžete to počúvať, pretože stále vás odvšadiaľ strašia, využívajú vás. Vás priatelia vykorisťujú šesť tisíc rokov. Dovtedy ste neboli vykorisťovaní, dovtedy ľudia žili.  Ale posledných šesťtisíc rokov, napriek pokusom, nebudem všetkých menovať, veľa krát sa vám snažili pomôcť. A ako to skončilo? Hovorili sme to v predchádzajúcej relácii - v priebehu mnoho tisíc rokov ste vytvorili náboženstvá a  neprestávali ste sa navzájom zabíjať, pokračovali ste bojovať za cudzie. Nie je to tak? Niekto bojoval, chránil svoje vlastné - to ešte možno pochopiť. Ale keď prichádzali a brali cudzie, ako to možno pochopiť? Zabíjali ste mravnosť, zabíjali ste ľudskosť,  stratili ste ľudskú tvár, vyrobili ste zbraň, ktorá dokáže zničiť všetkých. Túto zbraň ste zverili ľuďom nemorálnym, chamtivým, sebeckým, ktorých pýcha je obrovská. No nie je to tak, jednoduchá otázka? Alebo to tiež nie je pravda?  

 

Pusť lúče svojho dobra do sveta, podeľ sa o čisté poznatky a mnohé duše sa zahrejú ich teplom. Pozeráš a z jednej pokojne aj malej tvojej iskričky vzplanú dve. A tam, kde sú dve, objaví sa aj tretia. A ak bude takých iskričiek veľa, rozhorí sa skutočný plameň. Takže jeden človek môže vykonať veľmi veľa užitočného a dobrého! Ani si nedokáže predstaviť, nakoľko rozsiahle budú jeho skutky a nakoľko významná bude jeho práca voči Bohu pre blaho vlastnej Duše.

Z knihy Anastasie Novych „Sensei zo Šambaly IV"  

 

Pripravil člen MsH Allatra.

Zdroj: https://allatra.tv/sk/video/sanca-na-hrane

Správa „O problémoch a dôsledkoch globálnej zmeny klímy na Zemi. Efektívne cesty riešenia daných problémov“: https://allatra.org/sk/report/o-problemah-i-posledstviyah-globalnogo-izmeneniya-klimata-na-zemle

ALLATRA Geocenter https://www.youtube.com/watch?v=6OEDhCHA0lE&list=PLc7FkXgDXnsNv_D5XnMv1mAtmsr6MFZ_2